event limousine summer

Eventbolaget

Vi kände att det va en naturlig övergång att även börja med att arrangera diverse olika arrangemang och tillställningar då vi redan anordnade fester och event åt oss själva men även för våra kollegor och affärsvänner runt om i Sverige.

Vi har valt att istället för att stå med allt som skall serverar på bordet så har vi valt att ha samarbetspartners istället, dom finns som tillägg i menyn och man enkelt gå in och titta på var och en och också klicka sig vidare till deras galleri men även till deras hemsidor där dom bäst presenterar vad dom gör.

Dock så samordnar vi allt åt er men valen är upp till er vad och vilka ni vill ska göra er dag till den bästa dagen möjligt.

Vi vill såklart ge våran kunder den allra bästa servicen kan tänkas ge och vi ger alltid det lilla extra för att nå till eran förväntningar.

Vi ser oss som flexibla och lyhörda och vill ha så för att ge er den bästa möjliga servicen och upplevelse så ser vi gärna att ni ringer eller mejlar oss så att vi kan boka in ett möte så tidigt som möjligt.

Då vi mer än gärna jobbar längs med våra kunder bäst att mejla oss för en tid där vi kan ta ett personligt möte eller per telefon där vi kan lägga grunden för som då hjälper er med vad som kan tänkas behövas eller önskar så tar ni tillsammans fram en lösning och koncept som passar bäst för er och er personal.

Du som privatperson kan boka limousine till alla sorts tillställningar såsom Bröllop, Student, Möhippor, Svensexor, Förlovningsfesten, Förfesten och flygtransfer, kort och enkelt så är vi där för dig och dina önskningar.

Om du bokar oss till att vara med på din stora dag vid exempelvis Bröllop, kan vi finnas med i bakgrunden hela dagen, från frisören till sminket, vigseln och bröllopsmottagningen.

Vi är helt enkelt där för dig med alla stopp som kan tänkas behövas göras,

du kan till och med ta med dig alla dina brudtärnor om så önskas då alla våra Limousiner har plats till 8 passagerare.

Vi är gärna med och ser till att din dag blir så smidig och minnesvärd som möjligt.

Vi kör även dig och ditt sällskap till balen och beroende på i vilken stad som den skall hållas i så är det olika priser så hör gärna av er till oss så kan vi ge er prisuppgifter och övrig info vid denna sortens bokning.

Vid bokning till Bröllop är 2 timmar minimum se mer på priser eller hör av dig till oss vid eventuella frågor.

För företag har vi ett rad olika paketlösningar vi kan erbjuda er.

Har ni ett planerat Jippo av något slag där ni skulle vilja hyra in oss över en heldag där vi kör eran kunder eller till personalfest där ni vill slå på med det lilla extra, så finns vi här för att göra det möjligt.

Vi erbjuder företag en rad olika paketlösningar där vi ordnar allt till konferensen eller Utbildning av personal osv, vi har även möjlighet att ha en mer privat/intim afterwork och personalfest hos oss.

Vår konferenscenter finns i en helt nybyggd lokal placerad alldeles intill tågstationen i Rydebäck med snabb anslutning från motorvägen.

Här utgår vi även ifrån med våran Limousiner som självklart både kan hämta er i konvoj om så skulle önskas och köra er hem efter eventet/tillställningen.

Vi erbjuder företag möjligheten att hålla konferens/utbildning eller mindre affärsmöten där vi tar hand om allt vad heter fika/kaffe och lunch m.m. så att du kan få ut så mycket som möjligt av din dag hos oss.

I Konferenssalen finns tillgång till projektor och diverse material som behövs vid både större och mindre sammankomster.

Som företag kan du även anlita oss till diverse företagsjippo, vi kan köra era kunder vid en invigning eller era 10 första kunder en speciell dag, vi finns där helt enkelt för dina förslag och idéer, Kan vi så gör Vi…

På Event Limousine har vi 2 st nyexaminerade stylister som man kan anlita till både privata fester, bröllop och allt däremellan.

Dom har fått strålande bedömningar och högsta betyg, dem har flertal olika områden dem är inriktade på bland annat hår,smink,naglar och har redan imponerande meriter med fantastiskt resultat med nöjda kunder.

I menyn hittar ni mer info om var och en av stylisterna och vad dom kan stå till tjänst med.

Stylisterna kan du hyra in till både privata och företags evenemang via oss, du kan även få stylist i ett kombinationspaket som vi tillsammans sätter i hoppa vid exempelvis bröllop.

Dan Madsen även kallad foto Madsen tzr dom mest fantastiska bilderna med ett proffsig bemötande så att man känner sig totalt avslappnad i hans närvaro.
Vår fotograf har en bred kunskap och en stor merit lista olika riktningar.

Han är nyss hemkommen från Uganda där han spenderat ett par år att att ta bilder på kvinnor i olika miljöer och hans stora passion som är porträtt med en svart bakgrund med ljussättning.
Han är helt magisk och får fram det i uttrycken som är så sällan skådat.

Dan tar även bilder av nyfödda, ditt familjeporträtt, din Cv bild samt business porträtt till ditt visitkort eller företagsporträtt.
Foto Madsen har studio ute på vårt kontor i Rydebäck där ni är hjärtligt välkomna, han kommer även till din hemmiljö eller annan destination som önskas.

Bröllopsbilder har han en stor erfarenhet av och han är med på hela din speciella dag för att dokumentera era fantastiska dag.
För priser så kan ni kontakta oss för vidare information, och Foto Madsens policy är om du inte skulle vara nöjd får man full återbetalning tillbaka.

Kontakta oss för mer information gällande våra limousiner

Vit Limousine i Malmö och Skåne – Klicka här för bokning av limo